Consiliul Județean Harghita (cjhr) - Miercurea Ciuc

Comerț și servicii în România

Consiliul Județean Harghita (cjhr) - Miercurea Ciuc

Consiliul Județean Harghita (cjhr) - Miercurea Ciuc

Publicat pe: - Vizualizări: 256 - Partajează
Versiune imprimabilă - Versiune PDF
Comentarii: 1 - execută click aici pentru a vizualiza sau adăuga un comentariu
Voturi: 23 - Scor: 4.1

Sediul Consiliului Județean Harghita (CJHR) – Miercurea Ciuc

Located in the heart of Miercurea Ciuc, Sediul Consiliului Județean Harghita este un exemplu impresionant de arhitectură specifică epocii comuniste. Construit în 1986, aceasta clădire cu patru corpuri și un corp suplimentar, se remarcă prin dimensiunile sale și structura robustă din beton armat.

Accesibilitate pentru toți

Un aspect important al sediului este intrarea accesibilă pentru persoane în scaun cu rotile, asigurându-se astfel că toți cetățenii pot avea acces la serviciile oferite. De asemenea, există o parcare accesibilă pentru persoane în scaun cu rotile, facilitând accesul confortabil pentru vizitatori.

Starea infrastructurii

Din păcate, infrastructura din jurul orașului Miercurea Ciuc și a zonei Gheorgheni lasă mult de dorit. Comentariile locuitorilor subliniază problemele cu drumul principal care traversează Gheorgheni, descris ca fiind similar cu cel din anii '60. Aceasta ridică întrebări serioase cu privire la funcționalitatea și eficiența CJ Harghita, cu multe voci care cer asfaltarea urgentă a drumurilor, cum ar fi DJ113A spre Lacul Sfanta Ana, care se află într-o stare jalnică.

Perspective de reabilitare

Având în vedere că sediul a fost în exploatare de mai bine de 30 de ani, se preconizează o reabilitare majoră a clădirii. Aceasta va include modernizarea instalațiilor vechi și îmbunătățirea sistemului de încălzire, care în prezent generează costuri imense pentru CJ Harghita.

Experiența vizitatorilor

Mulți vizitatori laudă arhitectura clădirii și ușurința cu care pot accesa serviciile administrației. Comentariile pozitive, precum "Foarte uimitoare clădirea Consiliului Județean" sau "E o clădire drăguță, am fost acolo de câteva ori pentru administrație", reflectă eficiența funcționării acestui sediu.

Concluzie

Sediul Consiliului Județean Harghita din Miercurea Ciuc rămâne un punct central pentru activitățile administrative ale județului, cu o arhitectură ce amintește de vremurile trecute, dar cu necesitatea urgentă de îmbunătățiri, atât în ceea ce privește accesibilitatea, cât și infrastructura din jur. Este crucial ca autoritățile să răspundă nevoilor comunității pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți locuitorii.

Adresa clădirii noastre este

Telefonul de contact al menționatului Sediu de consiliu local este +40266207700

Și dacă dorești să trimiți un WhatsApp, poți face acest lucru la +40266207700

hartă a Consiliul Județean Harghita (CJHR) Sediu de consiliu local în Miercurea Ciuc

Orele noastre de serviciu sunt:

Zi Orar
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
să actualizați orice date pe care îl considerați nu este corect despre acest web, vă solicităm trimiteți un mesaj și să îl remediem cât mai curând posibil|la cea mai mare viteză|rapid}. Cu anticipație apreciem.

Imagini

Videoclipuri:
https://www.tiktok.com/@iustincionca_/video/7446486859863198999
Recomandați acest conținut:
Comentarii:

Afișare de la 1 până la 1 din 1 comentariu(i) primit(e).

Robert Vasilache (16.05.2025, 22:33):
Era ceaușistă și-a lăsat amprenta și asupra orașului Miercurea Ciuc, inclusiv prin construcția clădirii Consiliului Județean în 1986, precum și a Casei de Cultură a Sindicatelor și Hotelului Harghita, care astăzi găzduiesc Universitatea Sapientia.
Clădirea Consiliului Județean este o construcție specifică vremurilor și gustului dictatorului, având patru corpuri cu S+P+4E și un corp cu S+P+M, cu un sistem structural din cadre de beton armat orientat după cele două direcții principale.
Edificiul dispune de un sistem de încălzire propriu în subsol, cu centrală termică și patru puțuri pentru lifturi.
Se preconizează o reabilitare majoră a clădirii, deoarece aceasta este în exploatare de peste 30 de ani, având un consum relativ mare de energie termică și electrică, precum și instalații vechi care generează costuri imense.
Adaugă un comentariu
Cod de securitate
(Dacă nu înțelegeți caracterele din imagine reîncărcați pagina)
Notă: Emailul dvs. nu va fi niciodată publicat pe acest site.
Ajutați-ne să menținem acest site fără insulte sau comentarii deranjante.